Vrijwilliger worden bij de club?

Verenigingen kunnen niet bestaan zonder vrijwilligers. Dat geldt zeker ook voor onze vereniging. We hebben al jaren een aantal trouwe en gemotiveerde mensen Maar we kunnen er nog wel een aantal gebruiken. Vooral scheidsrechters zijn welkom.

Scheidsrechter worden?

Showdown scheidsrechter worden is een uitdagende job, een job met verantwoordelijkheden, een job met groei mogelijkheden, een job met opleidingsmogelijkheden maar vooral een job waar je ontzettend veel voldoening uit kunt halen. Natuurlijk gooien wij u niet meteen in het diepe. Mocht u scheidsrechter willen worden dan zal één van onze ervaren scheidsrechters u onder zijn hoede nemen. U leert de basis-spelregels en leert (onder begeleiding) fluiten op de club.

Wilt u doorgroeien dan kan dat. De GSN verzorgt de opleiding tot gediplomeerd Showdown-scheidsrechter. Na het behalen van het officiële diploma mag u alle officiële wedstrijden fluiten zoals tijdens de competitie en het NK Showdown. Mocht u dat nog niet genoeg vinden dan is er ook nog de mogelijkheid een internationale licentie te verwerven. De IBSA selecteert uit alle landen de beste scheidsrechters die mogen fluiten op EK's en WK's.

Natuurlijk hoeft dat allemaal niet. U mag ook gewoon scheidsrechter worden binnen de club en op de trainingsavonden komen fluiten. Wij zouden daar al heel blij mee zijn.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met ons

of bel 06 14195312