Lidmaatschap

Lid worden kan uiteraard. De eerste tijd mag u vrijblijvend komen kijken en spelen en als het u bevalt bij ons kunt u lid worden. We proberen altijd de kosten zo laag mogelijk te houden en het lidmaatschap per jaar bedraagt 20 euro. Daarvoor mag u een jaar lang alle trainingsavonden komen spelen en trainen. Naast de trainingsavond organiseren we ook wat bijzondere activiteiten zoals ons kerstdiner en het zomerstop-tuinfeest. Voor deze activiteiten vragen we wel een eigen bijdrage maar ook deze kosten zijn erg schappelijk.

Spelmateriaal

Als je lid bent geworden is het ook handig om eigen spelmateriaal te kopen. Ook deze kosten zijn bescheiden. Batje en handschoen kosten 15 euro elk en een blindering skibril is 10 euro.

Toernooien en competitie

Via de vereniging kunt u ook deelnemen aan toernooien en de landelijke competitie. Voor de diverse toernooien wordt inschrijfgeld gevraagd van enkele euro's. Om deel te kunnen nemen aan de landelijke competitie heeft men een spelerskaart nodig van de GSN. De aanvraag loopt via de vereniging en de kosten zijn 20 euro Per jaar. Het inschrijf geld voor de competitie bedraagt 25 euro per jaar.

Internationale toernooien

De vereniging neemt ook soms deel aan internationale toernooien. De kosten daarvoor wisselen nogal, afhankelijk van de organisatie en of er gevlogen wordt. Ook voor deze toernooien proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wilt u eens kennismaken met de club. U bent altijd van harte welkom aan de Heindijk. Laat het ons eventjes weten via telefoon 06 14195312 of email dat u komt en wij zorgen voor een warm welkom.