Het Corona-virus en de gevolgen voor de club en showdown

Nieuws van maandag 09 maart 2020
Uiteraard hebben de gevolgen van het Corona-virus voor iedereen gevolgen zo ook voor onze club en voor de showdown. Als club hebben we meteen na het afroepen van de intelligente lockdown onze trainingsavonden opgeschort. Als club houden we ons strikt aan de aanwijzingen van de overheid, het NSF/NOC en van de GSN. Dat betekend dat wij tot nadere orde al onze trainingen op de dinsdagavond opschorten. We hebben ook moeten besluiten om Hett Trevvel Zuid-Holland toernooi dat gepland stond op 9 mei te moeten annuleren. Afhankelijk van de verdere ontwikkelingen zullen we kijken of we het toernooi later dit jaar alsnog kunnen organiseren. De GSN heeft ook besloten om de competitie voortijdig te sluiten. Dit betekend dat het seizoen 2019-2020 niet meer wordt afgespeeld. Ook gaan wij ervan uit dat het NK voor dit jaar minimaal zal worden uitgesteld en mogelijk later dit jaar alsnog zal worden georganiseerd. Ook alle internationale toernooien en evenementen zijn door de IBSA c.q. de nationale bonden geannuleerd.
Al met al levert dat wel een heel schaal sportseizoen voor ons op met een onzekere toekomst maar uiteraard staat onze gezondheid voorop. Wij hopen ook dat iedereen deze moeilijke tijd zo goedmogelijk doorkomt en dat we op termijn onze showdown activiteiten weer kunnen oppakken. Uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte.

Terug naar het clubnieuws overzicht