Sponsor demonstratie voor Colin

Nieuws van zaterdag 22 februari 2020
Op 22 februari werd in het tafeltenniscentrum aan de Japarastraat in Delfshaven een sponsor tafeltennis toernooi georganiseerd voor Colin. Colin is de meervoudig gehandicapte zoon van voorzitter Frank v.d. Weide van onze vereniging. Het toernooi was bedoelt om geld op te halen zodat Colin volgend jaar kan deelnemen aan een Dolfijnen therapie op Curaçao.
Een dolfijn therapie is een heel bijzondere ervaring voor vooral meervoudig gehandicapte kinderen. Ze kunnen daar in een bassin samen zwemmen met dolfijnen en zo een bijzonder contact opbouwen met deze dieren. Het sponsor toernooi was bedoelt om geld in te zamelen en meer dan 70 spelers namen deze zaterdag deel aan het toernooi wat al een mooi bedrag opleverde.
Als showdown afdeling van TwentyOne Up hebben wij die middag een demonstratie gegeven van showdown. Maikel had de tafel van school opgehaald en naar de Japarastraat gereden, waarvoor alle lof, en was tevens scheidsrechter. Kevin en Eric gaven de demonstratie. Hierna was er gelegenheid voor de tafeltennissers om ook eens kennis te komen maken met showdown. Voor de meesten natuurlijk onwennig deze vorm van tafeltennis maar sommigen wisten toch een heel behoorlijk balletje te slaan.
De dag was een groot succes voor Frank en zijn zoon Colin. Het toernooi heeft een mooi bedrag opgeleverd en het toernooi verliep erg gemoedelijk en goed. We kunnen niet wachten tot volgend jaar dat we prachtige foto’s krijgen van Colin in het water bij de dolfijnen.

Terug naar het clubnieuws overzicht