Nieuw jasje voor onze website

Nieuws van donderdag 12 december 2019
De website van de club bestaat al sinds 2004 maar was de laatste jaren een beetje verwaarloost. Niet alleen was onder andere het clubnieuws niet goed bijgehouden maar was de site ook technisch verouderd. Nu hebben we een nieuwe frisse website online gezet.

Op internet gaat alles snel en schreit de techniek voort. We surfen tegenwoordig niet meer alleen op de PC maar ook op onze telefoon of tablet. Websites moeten daar op aangepast worden en onze oude website was dat onvoldoende. Ook was hij niet goed bijgehouden qua inhoud. Hoog tijd dus voor een frisse site.

Eric heeft de afgelopen tijd flink zitten sleutelen aan de site, of om eerlijk te zijn heeft hij van de grond aan de hele site opnieuw opgezet. De oude was uit 2012 en sowieso technisch verouderd. De nieuwe site moest zowel op PC, tablets en Phone goed toegankelijk zijn. Ook moest hij weer een fris en bijdetijds uiterlijk krijgen en uiteraard moest de inhoudt up-to-date worden gebracht.

Inmiddels draait de nieuwe site en we hopen dat hij Aanspreekt en technisch perfect werkt.

Terug naar het clubnieuws overzicht