Moeizame seizoenstart voor de club

Nieuws van zondag 06 oktober 2019
Iedereen had er wel een beetje naar uitgekeken na de zomer. Met frisse energie weer beginnen met een nieuw showdown seizoen en de trainingsavonden op de dinsdag. Helaas verliep de start wat moeizaam.

Twee uppers zaten redelijk in de lappenmand. Ellen was ongelukkig tijdens de zomer van haar paard gevallen en had lelijk haar scheenbeen gebroken. Dat betekende dat ze een aantal weken uit de running was. Een redelijk groot probleem want als scheidsrechter is ze al onmisbaar maar ze is ook verantwoordelijk voor het openen en sluiten van onze locatie. Een aardig probleem maar gelukkig was er een reddende engel. Harm die eigenlijk officieel afscheid had genomen van de club kwam de zaak redden. De eerste weken in september heeft hij de diensten van Ellen waargenomen en gezorgd dat de locatie open was, de tafels er stonden en dat er gespeelt kon worden. Harm daarvoor nog heel erg bedankt.

De tweede upper die uit de running was, was Eric. Eind augustus had hij een hartinfarct gehad. Op zich al ernstig maar in het ziekenhuis kreeg hij daar nog een hartaanval overheen. Gelukkig konden de artsen hem weer redelijk snel op de been krijgen maar het herstel zou wel even duren. Eric heeft 5 dagen op de IC gelegen maar gelukkig ging zijn herstel voorspoedig. Voor de club was hij natuurlijk uitgeschakeld. Althans voor de komende tijd. Gelukkig is zijn gemis door andere clubleden opgevangen.

Eriks herstel ging zo voorspoedig dat hij eind september alweer aanwezig kon zijn op de trainingsavonden. Natuurlijk moest hij het wat rustig aan doen maar hij was er weer en pakte langzaam zijn werk weer op. Eind september was Ellen ook weer zover hersteld dat ze haar taak op de trainingsavonden kon oppakken. Het was dus een beetje een moeizame start van het seizoen maar gelukkig loopt nu alles weer op rolletjes.

Uiteraard Harm nog heel erg bedankt en ook de overige leden die even een stapje harder hebben gelopen.

Terug naar het clubnieuws overzicht