Seizoens afsluiting met bijzondere aandacht voor Harm

Nieuws van zondag 23 juni 2019
Elk seizoen sluiten we als club altijd af met een gezellige avond. Ook dit jaar hebben we dat gedaan maar daarbij was er bijzondere aandacht voor Harm die afscheid nam van de club.

De avond vond plaats op de laatste dinsdag van dit seizoen en de activiteiten commissie had gezorgd voor hapjes en drankjes. Normaal gesproken staat onze seizoensafsluiting in het teken van het afgelopen sport seizoen en de zomer vakantie maar dit jaar was Harms afscheid eigenlijk het belangrijkste onderwerp.

Harm had al aangegeven dat hij vanwege zijn werk zijn activiteiten bij de club moest neerleggen. Harm was bijna vanaf het prille begin van de club actief. In maart 1997 kwam hij bij de club binnen met zijn zoon Sander die het voetballen moest opgeven vanwege zijn visuele beperking en een andere sport zocht. Sander was enthousiast over showdown en Harm kwam wekelijks mee met zijn zoon als begeleider. Al heel snel nam hij allerlei taken binnen de club op zich. Hij hielp mee de tafels op te zetten en vanaf het seizoen 1997-98 ging hij op voor de cursus gediplomeerd scheidsrechter. In de jaren daarna nam hij heel veel andere taken binnen de club op zich mede ook omdat Eric in die jaren bestuurlijk actief was op nationaal en internationaal vlak. Harm werd de spil waar showdown Rotterdam om draaide.

Tijdens deze seizoensafsluiting bestede Eric bijzondere aandacht aan dit grote verlies voor de club. Het was voor hem ondoenlijk om alle verdiensten van Harm te benoemen en hem daarvoor te bedanken. Daarom vertelde hij een aantal anekdotes en bijzondere momenten. Dit werd heel erg gewaardeerd door Harm en wij waren blij dat zijn vrouw en zijn vader die avond er ook bij waren.

Onder het genoegen van een hapje en drankje hebben we gezellig met z’n allen Het afgelopen seizoen afgesloten en uit gekeken naar de vakantie en elkaar een goed weerzien gewenst in het nieuwe seizoen.

Terug naar het clubnieuws overzicht