Rotterdam schenk tafel aan Goeree-Overflakkee

Nieuws van maandag 17 juni 2019
Rotterdam kreeg deze zomer een beetje onverwachts een telefoontje van Leo Wessel van het Oogcafé uit Melissant. Er was daar interesse om een showdown club te starten en Rotterdam kreeg als buur vereniging een belletje met wat vraagjes.

Al zo’n 10 jaar geleden was er al eens een poging gedaan om in Middelharnis een showdown club van de grond te tillen. Dit is helaas mislukt maar deze zomer bleek er toch weer interesse te zijn op Goeree-Overflakkee. Leo Wessels van het Oogcafé uit Middelharnis belde Eric om wat meer informatie over showdown. Hij had de Rotterdamse vereniging gevonden via het web. Hij had tientallen vragen of showdown, een club oprichten en natuurlijk over hoe aan spelmateriaal te komen. Het toeval was dat we in Rotterdam een tafel overhadden.

Begin dit jaar hadden wij in Rotterdam de beschikking gekregen over nieuwe tafels. één oude tafel was zo gaar dat die gesloopt was maar we hadden nog een tafel staan in Oud Gastel in de opslag. Deze kon dus mooi naar Melissant. Hoewel het een oude tafel was, was hij nog goed te gebruiken en bovendien zat er ook een goede kar bij. We hebben hem geschonken aan de groep uit Melissantnatuurlijk wel op de voorwaarde dat ze hem zelf zouden komen halen in Brabant. Voor Leo en zijn groepje was dit natuurlijk heel erg mooi en transport was geen probleem. Inmiddels staat hij al op het Zuid-Hollandse eiland en begin het nieuwe seizoen willen ze gaan starten in Melissant.

Terug naar het clubnieuws overzicht