Pannenkoeken op het kerstmenu

Nieuws van dinsdag 18 december 2018
Op het kerstmenu van onze traditionele kerstviering stonden dit jaar pannenkoeken. Na een groot aantal jaren ons kerstdiner te hebben georganiseerd in een wok restaurant wilden we dit jaar eens wat anders.

Smul locatie was het pannenkoekenhuis in Heerjansdam aan de Oude maas. We hadden een lange tafel tot onze beschikking waar we met zo’n 30 mensen aan zaten. Eric opende de avond en hete iedereen welkom. Hij vertelde dat wij als club een groot kerstcadeau hadden gekregen, te groot om onder de kerstboom te leggen. Een paar dagen eerder waren namelijk onze nieuwe showdown tafels afgeleverd op de school en vanaf het nieuwe

Na deze mededeling die met applaus werd ontvangen was het tijd voor de pannenkoeken. Er was een keus uit een groot aantal soorten en na ieders keuze werden ze vlot geserveerd en bij sommigen werden ze in een even vlot tempo verorbert. Iedereen liet het zich uitstekend smaken en een keertje iets anders dan wokken werd ook breed gewaardeerd. Rond een uur of 9 had iedereen zijn bord leeg en zaten de meesten aan de koffie en liep onze kerstviering van dit jaar tot een eind. Iedereen nam afscheid van elkaar met de beste kerstwensen en een gelukkig nieuw jaar en natuurlijk tot een weerzien in het nieuwe jaar.

Terug naar het clubnieuws overzicht