Uppers pakken prijzen op landelijke Optelec competitie

Nieuws van zondag 14 april 2013
Afgelopen zondag vond de laatste ronde van de landelijke Optelec competitie plaats. De definitieve klassementen voor dit jaar zouden dan worden opgemaakt en voor sommige Uppers was het nog even flink aan de bak om hun goede klassering vast te houden.
Het meest spannend was het voor de Uppers in de vierdeklasse. Edwin, Cindy en Kevin stonden respectievelijk 1, 2 en 3 aan het begin van de dag. Sleutel partei was de wedstrijd tussen Edwin en Kevin.Bij winst was edwin zeker van zijn eerste plaats, bij verlies zou zijn dochter Cindy met de eerste plaats ervan door gaan. Het werd een spannende strijd waarbij Kevin aan het langste eind trok. Het werd dus cindy die eerste werd, Edwin bezette de tweede plaats en Kevin pakte de derde plaats. Een prima resultaat dus zeker voor kevin die dit jaar voor het eerst deelnam aan de landelijke competitie. Edwin en Cindy mochten nog deelnemen aan de nacompetitie die zicht geeft op een rechtstreekse promotie naar de hoofdklasse.
In de Derdeklasse heerste Ersan al het hele jaar en hij stond ook vier bovenaan aan het begin van de laatste dag. Hij maakte zijn favorieten rol geheel waar en pakte de eerste plaats in de derde klasse. het was zijn eerste beker en ééntje waar hij heel trots op mag zijn.
De overige Uppers konden geen potten breken in de competitie. In de hoofdklasse werd Achmad vierde en richard Negende wat op zich toch wel knap was omdat hij de eerste competitiedag miste en met een achterstand moest beginnen. In de eersteklasse pakte Sander toch nog een vierde plaats nadat hij het seizoen niet al te best was begonnen. In de derdeklasse werd Monique vierde en Elles vijfde wat knap is maar toch jammer want ze grepen dus net naast de bekers.

Nacompetitie:


In de nacompetitie mochten Sindy, Edwin, Ersam en Sander strijden op een promotie direct naar de hoofdklasse. Edwin en cindy wisten deze directe promotie binnen te halen. Een knappe prestatie om tijdens hun comeback in de competitie het eerste jaar weer direct door te stoten tot de hoofdklasse.
Met 4 bekers en volgend jaar weer 4 uppers in de hoofdklasse mogen we weer terugkijken op een succesvol competitiejaar.

Terug naar het clubnieuws overzicht