2 Uppers gehuldigd in Galgenwaard

Nieuws van dinsdag 09 januari 2007

Op dinsdag 9 januari werden de uppers Richard Doornheim en Sven van de Wege gehuldigd in de Galgenwaard te Utrecht. Vanwege hun behaalde titels op het e.k. 2006 werden zij uitgenodigd voor het kampioenenfeest van Nebas/nsg.
Richard (europeeskampioen teamcompetitie) en Sven (europeeskampioen enkelspel en teamcompetitie) gingen op weg naar de Domstad. Samen met moeders Sylvia en Corrie.

Bij aankomst in de Galgenwaard sloten de overige leden van het nederlandse showdownteam zich bij het gezelschap aan.
Het dreamteam bestond uit:
Richard Doornheim (Europeeskampioen teamcompetitie), Jack van Oosterhout (europeeskampioen teamcompetitie), Helma van der Boom (europeeskampioen teamcompetitie),
Ieke Wiersma (europeeskampioen enkelspel vrouwen en teamcompetitie)
Sven van de Wege (europeeskampioen enkelspel mannen en teamcompetitie)

Nadat alle kampioenen van de diverse sporten aanwezig waren en iedereen voorzien was van een natje en een droogje, begon het programma.
Na een aantal toesprake van functionarissen van Nebas/nsg, waarin de plannen voor het komende jaar werden gepresenteerd, werd het nieuwe logo van Nebas/nsg onthuld. Doormiddel van een spectaculaire laservoorstelling.
Na het onthullen van het nieuwe logo, werden de kampioenen 1 voor 1 naar voren geroepen om een kleinigheidje en applaus in ontvangst te nemen. Sven en Ieke die allebij twee titels in de wacht wisten te slepen, moesten twee keer naar voren komen.

Na de huldiging gingen alle sporters gezamenlijk op de foto. Dat was wel even passen en meten maar uiteindelijk is het toch gelukt. De feestelijkheden werden afgesloten met een hapje en een drankje en er was de gelegenheid om met elkaar een kletspraatje te houden.
Zowel Richard als Sven hebben zeer genoten van de avond en willen in de toekomst nog vele mooie prijzen binnen halen voor Nederland...

Terug naar het clubnieuws overzicht