Uppers presteren weer bovenmaats op competitie

foto: De website van de club bestaat al sinds 2004 maar was de laatste jaren een beetje verwaarloost. Niet alleen was onder andere het clubnieuws niet goed bijgehouden maar was de site ook technisch verouderd. Nu hebben we een nieuwe frisse website online gezet.

Op internet gaat alles snel en 	schreit de techniek voort. We surfen tegenwoordig niet meer alleen op de PC maar ook op onze telefoon of tablet. Websites moeten daar op aangepast worden en onze oude website was dat onvoldoende. Ook was hij niet goed bijgehouden qua inhoud. Hoog tijd dus voor een frisse site.

Eric heeft de afgelopen tijd flink zitten sleutelen aan de site, of om eerlijk te zijn heeft hij van de grond aan de hele site opnieuw opgezet. De oude was uit 2012 en sowieso technisch verouderd. De nieuwe site moest zowel op PC, tablets en Phone goed toegankelijk zijn. Ook moest hij weer een fris en bijdetijds uiterlijk krijgen en uiteraard moest de inhoudt up to date worden gebracht.

Inmiddels draait de nieuwe site en we hopen dat hij Aanspreekt en technisch perfect werkt.

Nieuws van zondag 01 mei 2005
Op 1mei vond weer de afsluitende competitiedag plaats van de landelijke bekercompetitie seizoen 2004-2005. Voor een aantal Uppers stonden er nog een aantal zware wedstrijden op het programma en was er voor enkelen nog uitzicht op eremetaal.

Natuurlijk ging de aandacht uit naar de Hoofdklasse maar ook in de lagere klassen was de strijd hevig. Cindy Ventevogel wist een heel mooie derde plek in de wacht te slepen in de tweedeklasse en daarmee mocht ze deelnemen aan de na-competitie. Daar deed ze het uitstekend en eindigde als tweede. Net niet genoeg om
meteen door te stoten naar de hoofdklasse maar volgend jaar mag ze aantreden in de eersteklasse. In de hoofdklasse was het spannend.
Richard Doornheim en Eric Buld moesten tegen elkaar en stonden voorafgaand derde en vierde in de tussenstand. Verleden jaar trok eric aan
het langste eind en ging toen met de derde plaats er van door maar dit jaar won Richard de onderlinge partij en was daarmee zeer netjes
derde in de hoofdklasse. De strijd om de eerste en tweede plaats ging tussen de Scheveningse Upper Sven van de Wege en Jack van oosterhout
uit Breda. Sven had zeer overtuigend het seizoen gespeeld en had al zijn partijen in twee sets gewonnen wat een buitengewone prestatie was. Op de laatste dag mochten sven en Jack tegen elkaar aantreden. Het onderlinge verschil was maar vier punten dus alles was nog mogelijk
hoewel sven genoeg had aan maar 1 setje winst. Helaas verloor sven in een spannende twee setter en dat maakte dat ze beiden evenveel punten hadden. Het doelsaldo was doorslaggevend en dat viel uit in het voordeel van Sven met maar 1 doelpunt verschil. toch knap na 18 wedstrijden met 64 wedstrijdpunten te verdienen en enkele honderden doelpunten achter je naam om dan maar uit te komen op 1 doelpunt verschil. Sven was dus de gelukkige winnaar van de landelijke beker competitie 2004-2005. Een mooie prolongatie van zijn titel van verleden jaar.
Nieuw jasje voor onze website

Terug naar het clubnieuws overzicht