Ko DRENTH TOERNOOI

Nieuws van dinsdag 25 februari 2003
( uit Showdown nieuwsbrief44 juni 2003, door Helma van de Boom)
Op 25 februari jl. is Ko Drenth, speler bij 21Up, 75 jaar geworden. Ko is een enthousiast showdowner. Hij doet aan zoveel mogelijk toernooien mee en is de oudste competitiespeler.

'Wat is er dan leuker om hem als verjaardagscadeau een naar hemzelf genoemd toernooi te geven,' dacht dochter en tevens scheidsrechter Ineke HagŠnus. De andere spelers en scheidsrechters van 21Up vonden het ook een leuk plan. Peter maakte een speelschema met eéénsetters en er werden prijzen, een cadeau voor Ko en wat lekkers geregeld. Het was voor Ko een hele verrassing toen hij op 18 februari voor de wekelijkse training naar het buurthuis ging en ineens het middelpunt was van een toernooi.

Na twee uur hard werken voor de twaalf deelnemers kon de uitslag bekend worden gemaakt en mocht Ko aan Franois van de Laar de eerste prijs overhandigen. Richard Doornheim en Ratan Bhagola gingen met de tweede en derde prijs naar huis. Ko eindigde op de 10e plaats. Hij kreeg als cadeaus een trofee met inscriptie, een fotoreportage van de feestavond die Richard op CD-ROM heeft gezet en Corrie Doornheim heeft een gedicht over Ko gemaakt. Ko vindt het prachtig dat hij dit allemaal heeft gekregen en heeft een hele fijne avond gehad.

Terug naar het clubnieuws overzicht